24 cases a Roda de Barà

Volums, jardins privats, zona comunitària, connexions interiors

Planta

Tipologies principals

Concepte:

Es tracta d’un projecte de 24 habitatges unifamiliars en una illa de forma rectangular a un barri residencial de Roda de Barà, Tarragona.

La solució adoptada deriva fonamentalment de col·locar els habitatges amb la zona comunitària com a articulació, des de la qual es disposen dos vials interiors peatonals que organitzen l’espai de l’illa en quatre sectors, en els que se situen conjunts heterogenis d’habitatges que busquen gaudir dels espais comuns generats, a través dels seus propis jardins.

El projecte esta caracteritzat per la seva varietat de diferents tipologies de cases de diferents superfícies.

A grans trets surten unes 6 tipologies diferents d’habitatges. Tenim 7 habitatges en filera de 105m2 i 5, d’uns 120m², als què s’accedeix des del Carrer de la Bonaigua, sota dels quals se situa l’aparcament comunitari de 24 places i 7 trasters per a ús d’aquests habitatges. 6 habitatges en filera en forma de L alternant de 120m² i de 135 m², als que s’accedeix des del carrer de la Bonaigua, els quals disposen d’una planta soterrani destinada a magatzem. 4 habitatges de 120 m², amb accés des del camí de Sant Salvador, amb una planta soterrani destinada a magatzem. Finalment, 7 habitatges en filera de 125 m², amb accés des del camí de Sant Salvador, també amb magatzem a la planta soterrani. L’accés a l’aparcament comunitari es realitza des del carrer Serra del Cadí i també des dels vials interiors.

Equip Arquitectes: Elsa Bertran Brancós, Gregor Mertens, Elisabet Solé Cuatrecasas

Col·laboradors: Caterina Dominioni

Promotor: Master House Mediterranean, S.L.

Aparellador: Gemma Giralt Liesa

Estructura: Luis Bozzo Estructuras y Proyectos, S.L

Superfície construïda: 4625.7 m²

Fotografia: Gregor Mertens

Deja un comentario