Reforma d’un edifici plurifamiliar a Barcelona

CR-1

CR-2CR-3CR-4CR-5CR-6CR-7CR-8CR-P0

Planta baixa

CR-P1

Planta primera

CR-P2

Panta segona

CR-P3

Planta coberta

Concepte:

El projecte es troba situat al barri de Sants de la ciutat de Barcelona. Es tracta de la reforma d’un edifici plurifamiliar entre mitgeres de 3 habitatges de planta baixa més 2.

La propietat ens sol·licita la millora de la funcionalitat, l’habitabilitat i l’estabilitat dels 3 habitatges  així com la millora del seu aïllament tèrmic i acústic tant en façana com en coberta.

El projecte intenta obrir els habitatges al màxim cap a la seva galeria interior i aprofitar al màxim els exteriors de que disposa l’edifici:  un jardí en planta baixa i un terrat en coberta. També s’intenta mantenir els elements tradicionals de l’arquitectura barcelonina de principis de segle XX.

La façana principal es manté en el seu estat actual i la posterior s’hi regularitzen les obertures de la galeria i es protegeix amb un sistema d’aïllament tèrmic per l’exterior.

Equip Arquitectes: Elsa Bertran Brancós i Maria Mestres Domènech

Promotor: FX Corporate s.l.

Estructura: Other Structures SLP

Superfície construïda: Superfície construïda: 258,36 m²